Monthly Archives: oktober 2014

En gjennomgang av Cartier smykker

Som de fleste kvinner, jeg elsker diamanter, edelstener, gull og fine klokker, men jeg har aldri vært knyttet til noen spesiell type smykker. Tross alt, når folk ser på en diamantring, de er mer sannsynlig å beundre steinen i seg selv enn å spørre om ringen produsenten.

cartier

Så lenge de ser fabelaktig, jeg har ikke noe imot merket som er festet til mine halskjeder, øredobber og ringer. Minst det var slik jeg følte før jeg fant ut om Cartier smykker.

Selvfølgelig hadde jeg hørt om Cartier smykker før, og har selv observert et par stykker fra sin samling. Jeg har alltid trodd at de ville bli for dyrt for meg. Men en dag jeg var i stand til å undersøke noen Cartier smykker nært og jeg var i stand til å ta en titt på prislappen.

Jeg var overrasket over at selv om prisen var høy, det var absolutt ikke ekstremt dyrt. Jeg mener, ville jeg ikke ha til fil for konkurs for å være i stand til å kjøpe halsbånd eller noe sånt. Som et resultat, bestemte jeg meg for å kjøpe den spesielle halsbånd.

Smykket fikk meg til å føle seg spesiell hver gang jeg bruker den. Som alle Cartier smykker, mitt halsbånd var luksuriøse, stilig og elegant. Jeg ble veldig imponert av ren skjønnhet og utmerket håndverk av min kjede. Fordi jeg foretrekker å ha variasjon i smykkene mine, jeg eier en haug med halskjeder.

Men jeg finner meg selv iført mitt nye kjede hele tiden. Jeg hadde den på når jeg besøker kirken, på min arbeidsplass, ved spesielle anledninger, og selv når jeg går på uformelle anledninger med vennene mine. Etter noen uker, ville jeg legge til noen flere Cartier smykker til samlingen min.

Siden jeg ikke er millionær, jeg måtte vente til jeg hadde spart nok penger til å kjøpe øredobber jeg ønsket neste. Mens jeg var redde, besøkte jeg high-end forhandlere som Saks Fifth Avenue bare å se på Cartier smykker for å holde meg motivert.

Jeg bladde gjennom nettsteder og auksjonssider for å finne bedre priser på Carter smykker enn de jeg vanligvis så på smykker butikker. Heldigvis var jeg i stand til å finne noen anerkjente nettsteder som tilbyr rabatt Cartier smykker. Dette tillater meg å kjøpe min øredobber mye tidligere enn jeg forventet.