Monthly Archives: februar 2015

Om hat utforming og mote

Hat utforming er mye mer komplisert enn det ser ut. Det krever tre dimensjonal prosess, mer som å bygge en skulptur enn de fleste mote design. Når du utformer en lue for masseproduksjon, er det vanlig å lage en pre-produksjon prøven. Dette proto-hat kan da bli endret til designere ønsker og for å imøtekomme behovene til produksjon.

fashion-hat-for-women

Hensyn som en designer betaler oppmerksomhet til når finne ut hvordan å lage en ny lue stil er kjøperen appell, praktisk bærbarhet av design, og hvor mye det ferdige lue vil koste. Et kunstverk er ikke bruk for en lue produsenten hvis det er dyrt å produsere eller ubehagelig å bære. De konkrete kravene en designer må vurdere variere avhengig av publikum hatten er å bli markedsført til. Hver annen markedsføring gruppe har sine egne preferanser når det gjelder pris og stil. En vellykket designer vil bli kjent med mange grupper og vet hvordan å lage en lue som vil glede dem.

Det er flere trinn til produksjon av en lue, når design har blitt ferdigstilt. Bare det som skjer med en gitt lue vil avhenge av den type produksjon som det er ment for. Det er designer hatter, laget i begrenset kjøres, fabrikk hatter, som de fleste av oss slitasje, og eksempler på modellen hattepynt. Dette siste er etableringen av et enkelt design som ikke vil bli duplisert.

Det er mulig for designeren å være mer kreativ når du utformer en modell lue. Designer hatter og fabrikken hatter både må være lett reproduserbar. Designerhatter, men kan bli håndsydd og laget, slik at mer fleksibilitet av design. Dette er fordi folk som kjøper designerhatter er mer villige til å betale for den tiden at disse metodene for bygging krever. Fabrikk hatter må kunne bygges på maskiner, raskt og enkelt. Dette betyr at de ofte er laget med lavere kvalitet materialer og konstruksjon enn designer og modell hatter. Det gjør dem også mer overkommelige.

Den gjennomsnittlige personen er mer sannsynlig å eie en fabrikk produseres hat enn en couture utforming av enten snill, selv designer hatter som er produsert i et begrenset massevis. De er ofte slitt for spesielle anledninger, eller er tilfeldig hatter, som baseball cap. Disse hatter er vanligvis kjøpt for deres utseende heller enn for kvalitet, og designerne må ta hensyn til dette og holde prisen lav. Imidlertid vil for mye tap av kvalitet i produksjonen resultere i en shoddy lue, som også kan påvirke salget. For alle disse grunner, er hat design er en komplisert ferdighet, som krever mye oppmerksomhet og trening.