Monthly Archives: mai 2015

Hvordan å være elegant i ballkjole

Prom night er kjært for alle jenter og alle ønsker å bli kronet ballets dronning. Hvis du er en jente i påvente av prom night, har du sannsynligvis vil se dine beste og minst skiller seg ut fra mengden. Ballkjoler er heldigvis utviklet for å hjelpe deg å gjøre akkurat det. Ved å ta deg tid til å velge det beste for kroppen din type, du definitivt vil ha den tiden av livet ditt på skoleball. Nedenfor er noen tips som vil hjelpe deg å være så elegant som mulig på skoleball for å få den oppmerksomheten du lengter etter gjennom hele.

ballkjoler2015Se mer…

1. Velg en unik kjole – Sequin kjoler kan være noe av det beste hvis du virkelig er ute å tiltrekke seg oppmerksomheten til alle som kommer over deg. Kjolene gnisten og vil derfor neppe savne øyet. Du kan imidlertid fungere med alle andre kjolen, så lenge det har noen unikhet til det som vil få deg til å skille seg ut. Mange festkjoler i dag er sequin kjoler.

2. Velg elegante farger – rosa, svarte og hvite kjolen har for lengst sto som den mest foretrukne. Du kan prøve å bryte denne normen ved å velge mer vågale elegante farger som smaragd og marine. Velge farger som trekker øynene vil uten tvil hente deg all den oppmerksomheten du fortjener på denne viktige kvelden. Prøv farger du føler ikke mange andre jenter ville velge, men også sørge for at de utfyller din hudfarge.

3. Dress for royalty – Foruten å velge riktig farge for ballkjole, kan du også finne det nyttig å ha en form som passer kjolen eller full ball kjole. Ikke mange jenter velger ball kjoler for ball og dermed vil du definitivt se unik i nøye utvalgt sittende kjole. Hemmeligheten for å skille seg ut på denne kvelden er å prøve og være så unik som du kan være. Du kan også kle seg med eleganse ved å velge høy hals kjoler eller de med lange ermer som er sofistikert. De er stilige valg elegante nok for natten.

4. Velg riktig tilbehør – Faktum er at noen kjoler er nok uten tilbehør, takket være deres design og utsmykking de kommer med. Men hvis du føler at din ball kjolen gjør deg ikke pop nok, kan du velge riktig tilbehør for å legge litt vri på utseendet. Long perlekjeder og diamant øredobber eller gullarmbånd er noen av de beste når det gjelder accessorizing ballkjole. Det viktigste når du velger tilbehør er å sørge for at de ikke tar oppmerksomheten bort din kjole, men i stedet lage fantastiske tilskudd for å holde deg ser elegant og stilig.

5. Vær trygg – Det er én ting å ha den mest elegante kjole og noe helt annet når du ikke er trygg nok i det. Være elegant i måten du går, smil og med danse. Hvordan du bærer deg selv på denne kvelden kan utgjøre hele forskjellen i hvor elegant du ser. Være komfortabel i kjole og nyte ball.