Noen av de hotteste trendene i brude smykker for 2014

Hvis du fortsatt prøver å bestemme seg for hva slags brude smykker å bære på bryllupsdagen, trygg på det er mange forskjellige stiler å velge mellom. Hvis du er en av de uheldige bruder som ikke har noen eiendom smykker avsagt av en enke tante, men fortsatt ønsker å ha noe som ser «gamle» vil du kanskje vurdere en choker eller en slags smekke halskjede. Slike brude smykker fungerer svært godt hvis kjolen er mer på enkel side, men vil ikke jobbe med en kjole med høy hals. Bib halskjeder er en spesielt imponerende slags brude smykker fordi de trekker betrakterens øye opp til ansiktet ditt og virkelig kan gjøre en veldig dristig uttalelse. Det er mange bib halskjeder som kan bli innlemmet i din brude smykker som er svært rimelig.

Bridal-Jewelry

Ingen bruden kan gå galt med smykker som består av bare en enkel kjede. For en brud som har på seg en mer sofistikert kjole, et stykke brude smykker laget av noen Swarovski krystaller legge helt riktig, spesielt hvis kjolen din ikke har mye av krystaller eller bling allerede på den. Brude smykker som bruker Swarovski krystaller vil være litt dyrere. Hvis du er shopping på et budsjett, kan eldre leter smykker med en eiendom følelsen ofte bli funnet på loppemarkeder. Det vil vanligvis ikke bli annonsert som smykker og kan trenge litt oppmerksomhet for å få den klar for den store dagen, men en liten bit av kjærlighet kan gå en lang vei.

En annen ting som kan brukes til en brude smykker er noen dekorative krystall hår kammer. Hvis du ikke har planer om å bruke et slør, ved hjelp av noen krystall hår kammer i håret vil legge mye av gnisten og virkelig oppgradere ditt utseende. Hår Combs er stor uansett frisyre. De fungerer like godt med hår som er kunstferdig utformede hår som er holdt svært enkel og elegant.

Legge til et armbånd er en fin måte å utstyre din titt på bryllupsdagen. Hvis du kommer til å ha på seg en enkel, kortermet kjole, deretter legge en litt tykkere armbånd vil gi deg en veldig sofistikert utseende. Mer forseggjorte kjoler vil diktere slankere armbånd, selvfølgelig.

Og hva bruden ikke ønsker å bære øredobber på hennes store dag? Bruden som skal ha en enkel updo kan komme unna med øredobber som er litt travlere enn bruder som er å holde håret enkel og slitt ned. Eller kanskje du bare ønsker å legge til noen enkle diamond studs til ditt utseende.

Uansett hva du velger det mest gøy om brude smykker er faktisk shopping for det. Hvis du har bestemt deg for stilen på kjolen du vil ha tidlig nok, så vil du ha måneder og måneder for å søke ut den perfekte brude smykker der til antrekk selv. Du vil sikkert ha noe som vil være både smigrende og gjøre dine gjester ooh og ahh samtidig. Med litt planlegging, bør det ikke være vanskelig for deg å komme opp med den perfekte frisyren.

Dette er bare noen eksempler på de fantastiske clutcher tilgjengelig for bruder. Fra enkel og imponerende å utdype og sjarmerende, clutcher er den perfekte måten for deg å bære viktige elementer på den store dagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>