Rihanna frisyrer – innsikt for fans

Rihanna, fra den vakre øya nasjonen Barbados, tok kontroll over den amerikanske musikkbransjen med sitt debutalbum med tittelen «Music of the Sun» Hennes singler, som begynner med «Pon de Replay,» dominerte Billboards. Og til slutt, fikk hun en Grammy Award.

Rihanna-Hairstyles-Aysmetric-Short-HaircutHennes sensuelle stemmen hypnotisert musikkelskere. Og hennes fortryllende ansikt, innrammet av vakre Rihanna frisyrer, sjarmert fotografer og vant over kjendis kritikere. Ble født med naturlig vakkert hår som utfyller hennes perfekte ansikt Rihanna? Hun ble sikkert født med en vakker stemme og gode gener, men de nydelige Rihanna frisyrer er ikke genetisk-designet.

Rihanna hår komplimenter hennes ansiktsform

Med Rihannas frisyrer, den eneste rollen som genetikk spilles er med å bestemme formen på ansiktet hennes. Formen på ansiktet er det første og fremst aspekt som avgjør om en viss frisyre er imponerende fantastisk, bare akseptabelt, eller hideously fryktelig. Og Rihanna er intet unntak.

Dessverre, som de fleste former av kvinners ansikter, er Rihanna ansikt form av en kombinasjon av to grunnleggende ansiktsformer: oval og diamant. Forholdet mellom lengden og bredden på ansiktet nært nærmer seg den klassiske ovalt ansikt. Men på grunn av sin hårfestet, er bredden over pannen nøyaktig lik bredden på tvers av sin kjeven. Dette gjør ansiktet hennes forme en diamant. Dermed hvem bestemmer Rihannas frisyrer må vurdere denne unike kombinasjonen. Selvfølgelig trenger vanlige fans trenger ikke å bli en frisør for å avgjøre om en viss Rihanna frisyre er stor eller ikke. Faktisk er det bare tre ting å huske på.

Tre viktige faktorer for Rihanna hår stil

Først må fansen huske at formålet med frisyrer er å skape en illusjon som vil gjøre formen ansiktet ser nærmere oval form. Rihannas ansiktsform har allerede andel riktig bredde og lengde, med unntak av vesentlig smale panne som gjør ansiktet forme en diamant. Dermed Rihannas frisyrer må bare gjøre små justeringer i pannen området.
Å ta vare på den smale pannen, de fleste av Rihannas frisyrer inkludert side-feide smell. Resten av ansiktet bare trenger å bli utsatt for. Dette er grunnen til Rihannas frisyrer utforsket området hårlengder, fra korte lengder til lengre lengder. Hvis Rihanna frisyre er lang, hun utfyller det med side-feide smell eller sikrer at sidene av håret klemme ansiktet hennes. Hvis Rihanna frisyre er kort, legger hun krone høyde eller børster håret sideveis for å legge bredde til pannen.

For det andre fans må huske at håret ditt er kronen på verket. Frisyre må markere de beste funksjonene i ansiktet. I tilfelle av Rihanna, hun har fantastiske øyne som randen med ugagn. Disse øynene kan best forbrutt med smell. Rihannas frisyrer kan bruke nesten alle typer smell. Hun kan til og med komme unna med egyptiske smell. Foruten skjønnheten i hennes øyne, har Rihanna fulle sensuelle lepper som fører til en delikat hake. Denne funksjonen kan bli markert ved lag, beste vises med rett hår. Den rett hår, på grunn av enkelheten av linjer, ikke distrahere øyet fra ansiktet. De fleste tilfeller av Rihanna frisyrer bære rett hår.

Og for det tredje, fans må huske på at det er mer til Rihanna frisyre enn formen på ansiktet hennes. Frisyre bør også gjenspeile kroppen og personlighet. Siden Rihanna personlighet er som en popstjerne som kan håndtere alle typer musikk, Rihanna frisyrer tendens til å lene seg mot den trendy og uvanlig. Med hennes velskapt kropp, blir lang rekke valg av Rihanna frisyrer bredere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>