Siste trender i brudekjoler for 2015

Brudekjoler er de elementene som gir bruden å vise hennes følelse av unik stil og gjøre et fashion statement. I motsetning til gamle dager når de klare ‘marengs’ stil brudekjoler, med en søt, velplasserte bow var det eneste alternativet, i dag, er bruder håper å prøve nye og unike stiler av bryllupet antrekk. Som et spørsmål om faktum, de moderne stiler og design av bryllupet antrekk er så variert at du velger en del har en tendens til å være litt vanskelig. Dette kan tilskrives det økende antallet førstegangs bruder samt det store antall andre bryllup, kombinert med et ønske om å være unik og elegant av bruder.

/Volumes/MAGGIE SOTTERO-2/MS_Day 5/MS_D5_HighRez/.MS_D5_Shot 7_J1320- 009.tif

Farge

Med den nyeste trenden i brudekjole farger, elfenben og hvitt er ikke lenger de eneste alternativene. Inspirert av vintage paletter, bør du forvente årets brudekjoler til dype blå og viktorianske røde toner. De nye trender i bryllup drakter har også tatt andre farger, for eksempel rødme, rosa, brunt og rosa. Noen av de moderne kjole design har også en feminin blondedetaljer. Populariteten av de to-tone brudekjoler har også økt i den siste tiden. De er et klokt valg for bruder på jakt etter overveiende hvite kjoler. Hvis du er ute etter noe ganske unikt, kan du også prøve ut floral eller retro print på brudekjole.

Konvertible og kombinasjons kjoler

Et økende antall bruder oppdager betydningen av andre brudekjoler. Når du flytter fra seremonien til resepsjonen n og fest, vil du oppdage behovet for en lettere kjole som ikke begrenser. Hva om du kunne kombinere de to kjoler i ett og fortsatt ser elegant? Denne ideen har gjort avtakbare skjørt, lag, slør, ermer, jakker og stier svært populære i dag. Med disse siste trendene, kan bruden nå skrelle av visse elementer i den kjolen enkelt og uten å måtte åpne et omkledningsrom.

Utskjæringer ryggen

blonder utskjæringer og nøkkelhull har også vært et foretrukket alternativ i løpet av de siste månedene. De nye bryllup antrekk er kontinuerlig lån fra vintage design, til å omfatte slike funksjoner som blonder detaljering på ren paneler. Dette avslører en beskjeden titt på baksiden av bruden. Trenden er både sexy og sofistikert. Det er også en fin måte å innlemme en ekstra element på brudekjole.

Inkorporering av ulike farger og elementer av brudekjole er noen av de nyeste trendene i brudekjole mote og design. Hvis du har en hard tid på å bestemme på stil å velge, disse er noen av detaljene du bør vurdere. Noen av de gode eksempler på bryllup kjoler trend for 2015 finner du på Bridesire nettsted. Besøk deres hjemmeside for å se for deg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>